Tarieven BSO

Tarieven

TARIEVEN  2024                                                           

           BSO DE KINDERKROON

Reguliere opvang:

Opvang afgenomen binnen blok (bijv vanaf 12:00/14:30 tot 18:00 uur en afname van vaste uren tijdens de 12 weken schoolvakantie per jaar.

Bruto prijs per uur: € 8,30 * 

*dit tarief valt binnen het maximaal te vergoeden tarief door de belastingdienst

Flexibel A:

Flexibele opvang binnen blok (bijv. van 12:00-18:00 uur)  op vaste dagen, met maandelijks dezelfde afname van uren (vast uren aantal per maand) maar minder of geen afname van uren tijdens de 12 weken schoolvakantie per jaar.

Bruto prijs per uur: € 9,78

Flexibel B:

Flexibele opvang buiten blok (bijv. van 12:00-17:00 uur), met maandelijks dezelfde afname van uren (vast uren aantal per maand)op vaste dagen. Afwijkende uren vakantieopvang of geen vakantieopvang(geen of minder opvang tijdens de 12 weken schoolvakantie)
 ** Voor elk half uur dat er langer gebruik wordt gemaakt van onze bso dan volgens de contracturen, berekenen wij 25 euro.

Bruto prijs per uur: € 10,18

Flexibel C:

Flexibele opvang buiten blok ( bijv. van 12.00 -17.00 uur), met maandelijks dezelfde afname van uren (vast uren aantal per maand)maar niet op vaste dagen. Afwijkende uren vakantieopvang of geen vakantieopvang(geen of minder opvang tijdens de 12 weken schoolvakantie, bijv. 9 weken vakantieopvang)

 ** Voor elk half uur dat er langer gebruik wordt gemaakt van onze bso dan volgens de contracturen, berekenen wij 25 euro.

Bruto prijs per uur: € 10,38

Voorschoolse opvang: Opvang van 7.30-8.30

Bruto prijs per uur:  € 9,03

 

Openingstijden:

Schoolweken: tot 18:00
Vakantie: van 7:30 tot 18:00

Heeft u behoefte aan ruimere openingstijden? Wij bieden vervroegde opvang aan.

Deze tarieven zijn inclusief brood, vers fruit, drinken, koekjes, uitstapjes etc.

Maandelijks ontvangt u van ons een factuur waarop de totale kosten van de volgende maand worden gedeclareerd. Dit bedrag wordt automatisch geïncasseerd rond de 23e van de maand.

Op de site van de belastingdienst (klik hier voor de rekenhulp) kunt u een proefberekening maken van uw eigen bijdrage aan de kosten voor naschoolse opvang.

Indien u hier niet uit komt helpen wij u natuurlijk graag.

* opzegging dient te geschieden voor de 26e van de maand. Wij hanteren een opzegtermijn van 1 maand. (De opvang eindigt per 1e van de maand)

indien u uw kind(eren) i.v.m. ziekte of vakantie minimaal 24 uur voor aanvang van de opvang afmeldt bouwt u tegoed-uren op. Deze zijn tot 3 maand na datum in te halen (indien plek op de groep).Hier wordt geen extra leidster voor ingezet. Afmeldingen dienen via de mail aan ons doorgegeven te worden.

*bij wijzigen van het contract naar minder contract uren komen de opgebouwde tegoed uren te vervallen.

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Alle gepubliceerde bedragen zijn onder voorbehoud van typefouten. De genoemde tarieven zijn bruto bedragen.