Ons paleis

Onze Paleizen…

Kinderdagpaleis ‘Het Kroontje’ is een sprankelende particuliere organisatie in het hart van Enter en vaart al 15 jaar onder dezelfde vlag. Wij bieden kleinschalige, professionele kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wij zijn gelegen op een goed bereikbare locatie. Ons Kinderdagpaleis bevindt zich in het hartje van Enter aan de Dorpsstraat 168. Onze BSO De Kinderkroon is gevestigd in Basisschool de Talenter, Margrietlaan 1 te Enter.

Wij besteden erg veel zorg aan de inrichting, zodat elk kind zich thuis voelt. Alle verantwoorde materialen waarmee wij werken zijn puntgaaf en zodoende uitermate kindvriendelijk. Het kinderdagverblijf en de BSO ademen een warme en gezellige sfeer uit, waardoor uw kind zich er net zo beschermd voelt als thuis. De basis voor een goede opvang is veiligheid, vertrouwen en hygiëne. Bij ons kunnen kinderen zich ontwikkelen in hun eigen tempo. Wij vinden het belangrijk dat een kind ook nog kind mag zijn.

Kinderdagpaleis ‘Het Kroontje’ garandeert dit u en uw kind en draagt graag zorg voor de verdere ontwikkeling van uw grote trots!

Kinderdagpaleis-het-kroontje-binnen-1