Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO de Kinderkroon biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar en is toegankelijk voor alle kinderen van de verschillende basisscholen. Onze BSO is gevestigd in R.K Basisschool de Talenter, Margrietlaan 1 te Enter.

Bso wordt ook wel naschoolse opvang genoemd. Maar bso is meer: we vangen niet alleen de kinderen op voor en na schooltijd, maar ook tijdens de vakanties en op studiedagen. Buitenschoolse opvang bij de Kinderkroon is bovenal gezellig. Wij willen dat uw kind zich thuis voelt op de bso. De kinderen hebben ook veel inspraak in wat ze willen doen. Kinderparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Samen spelen in de verschillende ruimtes, ontspannen op de bank, muziek luisteren, een gezelschapsspel spelen, een potje voetballen of lekker knutselen; het kan allemaal. In de vakanties werken wij met een bepaald thema en maken we gezellige uitstapjes.

Benieuwd naar de tarieven voor BSO De Kinderkroon? Klik hier.

Ons pedagogisch beleidsplan is te downloaden via de link onderaan elke pagina op deze website.

Oudercommissie:
Wij zijn op zoek naar ouders die zitting willen nemen in de oudercommissie van de Kinderkroon. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

BSO De Kinderkroon
Margrietlaan 1
7468 AN Enter
06-31214829
[email protected]