Informatie

Onze visie

De beslissing om uw kind toe te vertrouwen aan de zorg van anderen blijft vaak een moeilijke. De leiding van Kinderdagpaleis ‘Het Kroontje’ begeleidt u daarin graag. De huiselijke sfeer die ons Kinderdagpaleis typeert zorgt ervoor dat uw kind zich al gauw veilig en geborgen zal voelen.

Naast liefdevolle opvang staan professionaliteit en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze vaste groep deskundige en gemotiveerde leidsters. Uw kind wordt niet alleen liefdevol verzorgd maar tevens gestimuleerd in zijn of haar ontwikkeling. Wij bieden vrij spel en gerichte activiteiten, evenals rust, reinheid en ritme. Uiteraard wordt dit afgestemd op de leeftijd en behoefte van uw kind.

Graag vangen wij uw grote trots als Koning(in) op in ons paleis!

Aan een goed contact met u als ouders of verzorgers hechten wij veel waarde. Tijdens het halen en brengen van uw kind staan wij altijd open voor een persoonlijk praatje. Voor de leidsters is het belangrijk op de hoogte te zijn van uw thuissituatie. Op deze manier kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen in de belevingswereld van uw kind. Dat is een pre bij het individueel begeleiden in de ontwikkeling.

smoeltje-kroontje-2

Informatie

Kinderdagpaleis ‘Het Kroontje’ is 51 weken per jaar op werkdagen geopend van 7.30 uur tot 18.00 uur. U kunt uw kind ’s ochtends brengen tussen 7.30 uur en 9.00 uur.

*op aanvraag is opvang vanaf 07.00 mogelijk

In de middag kunt u vanaf 12.30 uur tot 13.00 uur bij ons terecht en aan het einde van de dag tussen 16.30 uur en 18.00 uur. Uiteraard kan hier in overleg van afgeweken worden. Maar in het belang van de rust vragen wij u zoveel mogelijk aan deze tijden te houden. Als uw kind door iemand anders wordt opgehaald, dan dient dit vooraf te worden meegedeeld.

Tussen Kerst en de jaarwisseling zijn wij gesloten. (Uiteraard worden deze dagen niet in rekening gebracht ). Verder gelden de algemeen erkende feestdagen.

Openingstijden BSO De Kinderkroon:

voor school:7:00-8:30

na school: 12:00-18:00

tijdens vakantie-en studiedagen:7:30-18:00

 

Tijdens de aankomende schoolvakantie (24-7 tm 1 september 2023) is onze bso op de volgende dagen gesloten:

  •  dinsdag 8 augustus
  • donderdag 10 augustus
  • vrijdag 11 augustus
  • vrijdag 18 augustus

in de vakantieperiode zijn wij regelmatig dagjes op stap met de kinderen. Hierdoor kan het voorkomen dat er op dat moment niemand aanwezig is op de bso. Ouders worden hiervan ruim op tijd op de hoogte gesteld.

BSO De Kinderkroon is 52 weken per jaar geopend. Wij zijn gesloten op de algemeen erkende feestdagen.