Kinderdagpaleis Het Kroontje klachtenvrij in 2017

Wij zijn trots dat wij het certificaat “samen werken aan kwaliteit 2017” hebben mogen ontvangen van het klachtenloket kinderopvang.

Waarom kiezen voor Kinderdagpaleis Het Kroontje?

Één van de moeilijkste beslissingen die u als ouder of verzorger moet nemen is misschien wel dat u uw kind toe moet vertrouwen aan de zorg van anderen. Waarom is Kinderdagpaleis Het Kroontje een verstandige keuze?

Gediplomeerd pedagogisch medewerkers
Veilige omgeving
Voldoende ruimte voor plezier, rust en ontwikkeling
Verschillende contractvormen mogelijk
Persoonlijk contact
kinderdagpaleis-kroontje-foto-1
Schilderen-kroontje-enter

Buitenschoolse opvang De Kinderkroon

De kinderen gaan na schooltijd en tijdens de schoolvakanties naar de bso. Bso wordt ook wel naschoolse opvang genoemd. Buitenschoolse opvang bij De Kinderkroon is bovenal gezellig. Wij willen dat uw kind zich thuis voelt op de bso.

Bij BSO de Kinderkroon zijn kinderen welkom van de verschillende basisscholen in Enter. Kinderen van andere basisscholen dan de Talenter worden altijd van school gehaald door een vaste leidster.  Dit zodat de kinderen altijd weten met wie ze mee moeten gaan.  Dit kan zijn lopend of met de auto.

Activiteiten

Muzieknoot

Zingen en dansen

Gezellig zingen, springen en dansen op de muziek. Al zingend en dansend worden er ook leerzame accenten gelegd in deze vorm van entertainment.

Verven

Lekker creatief

Voor kinderen hebben we de leukste activiteiten. Lekker creatief zijn, het ontdekken van verschillende materialen, bewegen etc. alles op het ontwikkelingsniveau van uw kind.

Voetbal

Buiten spelen

Als het weer het een beetje toe laat zijn wij met de kinderen buiten te vinden. Hier kunnen ze lekker spelen. In de zandbak, de speeltoestellen of op de verschillende auto’s of fietsjes. Geregeld maken wij met de kinderen een wandeling naar het speeltuintje. De kinderen van de BSO brengen geregeld een bezoek aan het skate-baantje tegenover school.

Ster

Speciale activeiten

Bij Kinderdagpaleis Het Kroontje hebben we gedurende het jaar ook vele speciale activiteiten. Een herfstwandeling, voorleesdag, modderdag zijn enkele voorbeelden die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden.

Agenda

Hieronder ziet u de agenda van de komende periode. De data zijn vooralsnog voorlopige data. Houdt deze website en onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates en tijden. Het kan zijn dat we activiteiten of speciale data toevoegen in de tussentijd.

Januari | Geen activiteiten

In januari is vooralsnog niets gepland.

Februari | Geen activiteiten

In februari is vooralsnog niets gepland.

Maart | Geen activiteiten

In maart is vooralsnog niets gepland.

April | Geen activiteiten

In april is vooralsnog niets gepland.

Mei | Geen activiteiten

In mei is vooralsnog niets gepland.

Juni | 29 juni modderdag

Vrijdag 29 juni zullen de kinderen van de bso ontdekken wat modder is. Wat is er nou leuker dan ongeremd spelen met water en zand .Dit alles mag op deze modderdag.

Juli | Geen activiteiten

In juli is vooralsnog niets gepland.

Augustus | Geen activiteiten

In augustus is vooralsnog niets gepland.

September | Geen activiteiten

In september is vooralsnog niets gepland.

Oktober | Geen activiteiten

In oktober is vooralsnog niets gepland.

November | Geen activiteiten

In november is vooralsnog niets gepland.

December | Geen activiteiten

In december is vooralsnog niets gepland.